Verkeersmaatregelen Zoutmansweg

Halvebaanafsluiting gemotoriseerd verkeer Zoutmansweg

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft in overleg met Heijmans besloten om tijdens de werkzaamheden, die van 11 mei tot naar verwachting 24 juli duren, één rijstrook door het werkvak van de Zoutmansweg open te houden voor gemotoriseerd verkeer, vrachtverkeer uitgezonderd. Tussen 06:00 en 22:00 uur wordt het verkeer geregeld door verkeersregelaars. Tussen 22:00 en 06:00 uur regelt een verkeersregelinstallatie het verkeer.

De omleidingsroute voor vrachtverkeer richting Gouda / Reeuwijk-Brug loopt via de Raadhuisweg, Goudsestraatweg, A12, Goudse Poort, Burgemeester van Reenensingel en Bodegraafsestraatweg.  Dit is ook de adviesroute voor overig gemotoriseerd verkeer. Houdt u rekening met extra reistijd, zeker in de spits. Vanwege asfalteringswerkzaamheden wordt de Zoutmansweg volledig afgesloten gedurende één weekend in juli. Het is nog niet bekend welk weekend exact, nadere informatie volgt later.

Zoutmansweg afgesloten voor fietsverkeer en voetgangers

De Zoutmansweg is ter hoogte van de kruising met de Edisonstraat voor fietsverkeer en voetgangers afgesloten van 11 mei tot naar verwachting 24 juli. De omleiding loopt via Omloopkade, Bruggenpad, Edisonstraat, Van Leeuwenhoekstraat, Fokkerstraat en Nieuwdorperweg. Deze omleiding is noodzakelijk tot de openstelling van de Zoutmansweg eind juli. Het is aan voetgangers en fietsers níet toegestaan om door het werkvak van de Zoutmansweg te lopen of te rijden. Bromfietsers en brommobielen mogen wel gebruik maken van de rijstrook door het werkvak van de Zoutmansweg.

Startdatum van het evenement 11-05-2015
Einddatum van het evenement 24-07-2015

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *