Mens en Tao

Mens en Tao is een training. Taotraining. Afgeleid van Healing Tao, wat een uniek en praktisch systeem is voor zelfheling en zelfontwikkeling dat is gebaseerd op oude taoïstische tradities.

De basis van Mens en Tao begint met eenvoudige oefeningen. Stress reducerend. Meer in contact komen met je lichaam en daardoor ook jezelf. Er ontstaat fysiek en emotioneel meer balans. Wonderlijke namen als “De Innerlijke Glimlach” en “De 5 Helende klanken” betekenen niet meer dan dat je leert op een respectvolle manier de aandacht naar binnen te richten. Je leert de energie in je lichaam in beweging te zetten, waardoor je je organen en weefsels schoon maakt. Je leert voorkomen dat vitale energie weglekt en hoe je deze opslaat en kan vermeerderen. Er wordt uitgelegd wat seksuele kungfu is.
De training geef ik 1 op 1 of in kleine groepjes.

Neem gerust contact op voor meer informatie of wat er mogelijk is. We kijken wat bij jou past of wat jij nu nodig hebt. Als je bij Reinoud Eleveld modules hebt aangeschaft kan ik je ondersteunen in het on line traject en de specifieke oefeningen uitleggen en begeleiden.

Als je op de banner klik, kom je in de webwinkel van Taotraining. Daar staan lezingen en trainingsdagen van Reinoud Eleveld.